Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    alemextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum: alemextra âíå ôîğóìà
    Üyelik tarihi : 02.Ekim.2003
    Yaşı: 41
    Mesajlar : 7,722
    Tecrübe Puanı : 10
    Array

    Post Reklam Gizlilik Politikası

    https://combeki.com/images/yorumlarinizi.png
    Gizlilik Politikası
    http://www.combeki.com/forum - Reklam Gizlilik Politikası
    Biz Kimiz

    Combeki Okul Öncesi Ve Çocuk Şarkıları Resmi Bir internet sitesi değildir toplum için faydalı bilgiler aktarma amacıyla yayın yapmaktadır. İçerikler özgün makalelerden oluşmaktadır.
    İnternet sitelerimiz: https://www.combeki.com https://www.kikirdak.com http://www.cocuksarki.com
    Hangi kişisel verileri topluyoruz ve neden?

    Yorumlar
    Ziyaretçilerimiz sitede yorumlar bıraktığında; yorumlar bölümünde gösterilen verileri ve ayrıca spam tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresini ve tarayıcı verisini toplamaktayız.
    E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir dizi Gravatar hizmetini kullanıp kullanmadığınızı görmek için toplanabilir. Gravatar servis gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/
    Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuz bağlamında herkese görünür.
    Ortam
    Web sitesine resim yüklerseniz; gömülü konum verileri içeren resimleri yüklemekten kaçınmalısınız. (EXIF GPS) Aksi takdirde web sitesi ziyaretçileri web sitesindeki resimlerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

    İletişim Formları

    Çerezler (Cookie)
    Çerezler ziyaret ettiğiniz web siteleri tarafından tarayıcılar vasıtasıyla cihazınıza ya da ağ sunucusuna kayıt olan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler ziyaret ettiğiniz internet sitesiyle ilişkili sunucular tarafından oluşturulurlar. Dolayısıyla ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir.
    Sitemize yorum bıraktığınızda isminizi e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmeyecektir.
    Çerezlerin süresi bir aydır.
    Sitemiz üzerinde üyeliğiniz varsa ve sitemize giriş yaparsanız tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlarız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınız anda atılır.
    Sitemizde üyelik paneline giriş yaptığınızda giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüsü seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kurarız. Giriş çerezleri iki gün sürer ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl sürer. “Beni Hatırla” seçeneğini seçerseniz; girişiniz iki hafta boyunca devam eder.Hesabınızdan çıkış yaparsanız giriş çerezleri kaldırılır.
    Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin posta kimliğini gösterir. 1 gün sonra sona silinir.
    Diğer İnternet Sitelerinden Gömülü İçerikler
    Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar resimler makaleler vb.) içerebilir. Diğer internet sitelerinden gelen içerik ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi tam olarak aynı şekilde davranır.
    Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir çerez kullanabilir ek üçüncü taraf takibi yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız gömülü içeriğiyle etkileşimi izleme dahil olmak üzere bu yerleşik içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

    İstatistikler

    Verilerinizi kimlerle paylaşıyoruz ve ne kadar süre koruyoruz?
    Sitemize bir yorum bırakırsanız yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Bu herhangi bir takip yorumunu otomatik olarak bir denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabilir.
    İnternet sitemize kayıt olan kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde belirttikleri kişisel bilgileri saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adlarını değiştiremedikçe). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.
    Verileriniz üzerinde sahip olduğunuz haklar
    Bu sitede bir hesabınız varsa veya yorumlarınız varsa;
    Bize verdiğiniz ya da paylaştığınız veriler dahil olmak üzere hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu idari yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.
    6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler Poliklinik Sağık Portalı’na başvurarak kendileriyle ilgili



        • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme
        • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme
        • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
        • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
        • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
        • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
        • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
        • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme
          haklarına sahiptir

    Söz konusu haklar kişisel veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kanun Kapsamında Poliklinik Sağık Portalı tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.Verilerinizi kiminle paylaşıyoruz?
    Ziyaretçi yorumları otomatik spam algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir. Site ziyaretçi istatistik verileri için Google Analytics ve Google Adsense ile paylaşılabilir.

    İletişim

    alemextra@hotmail.com

    PRIVACY POLICY
    This text has been prepared only for informational purposes about the privacy principles. Your personal information is stored within your consent when you register or make comments on combeki.com. This information derived from the registration and comments will be used for the informational messages to be sent to you. Your information will not be revealed to 3rd Parties unless there is no legal obligation.
    External links on combeki.com are opened on a new page. combeki.com does not bear any legal liability with such directed pages. The visitors should review the privacy and other policies on the directed pages. This website promised to comply with the press professional principles. You can contact us from contact page about your opinions suggestions and complaints.
    polikinlik.com may place software titled “Cookies” on sites that are required and for site use in line with their intended use. This software is a standard application on internet sites and it is used to help recognize the user. Users have the right to block these softwares with the help of the browser they use.








    www.combeki.com
    Google adsense reklam sistemi kullanmaktadır. Bu sistem Google tarafından İçerik için AdSense reklamlarının görüntülendiği yayıncı web sitelerinde sunulan reklamlarda kullanalan DoubleClick DART çerezi içerir.
    Üçüncü taraf satıcı olarak Google sitemizde reklam yayınlamak için çerezlerden yararlanır. Bu çerezlerini kullanarak kullanıcılarınıza sitenize ve İnternet’teki diğer sitelere yaptıkları ziyaretlere dayalı reklamlar sunar.
    Kullanıcılar Google reklam ve içerik ağı gizlilik politikası
    nı ziyaret ederek DART çerezinin kullanılmasını engelleyebilirsiniz.
    Google Web sitemizi ziyaret ettiği zamanlarda reklam hizmeti vermek için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanmaktadır. Söz konusu şirketler bu sitelere ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretlerden elde ettikleri (adınız adresiniz e-posta adresiniz veya telefon numaranız dışındaki) bilgileri ilginizi çekecek ürün ve hizmetlerin reklamını size göstermek için kullanabilir. Bu uygulama hakkında bilgi edinmek için ve söz konusu bilgilerin bu şirketler tarafından kullanılmasını engellemek üzere seçeneklerinizin neler olduğunu öğrenmek ve daha fazla bilgi için NAI Self-Regulatory principles for publishers (PDF)
    belgesinin A Eki’nden yararlanabilirsiniz.






Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Sosyal Bağlantılar

Sosyal Bağlantılar

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

 

 

  • Çocuk Şarkıları | Kikirdak Çocuk | ardiyo DJ | Non Stop Konya | Dizi Haber |
  •